2012:Kørselsvejledning

From TheCamp
Jump to navigationJump to search

Græsrodsgården ligger i Bregninge - en lille landsby på den gamle landevej mellem Holbæk og Kalundborg, 7 km fra Jyderup.

Det er en tidligere landsbyskole omgivet af en gammel have med store træer, græsplæner, bålplads og rige udfoldelsesmuligheder for børn og voksne. Omegnen er naturskøn og der er en god badestrand inden for "cykelafstand".

Der er gode kollektive trafikforbindelser til Græsrodsgården. Toget mellem København og Kalundborg standser både i Holbæk og Jyderup.

Både rutebilen (nr. 12) mellem Holbæk og Kalundborg og rutebilen (nr. 742) fra Jyderup St. til Alleshave standser ved vejkrydset i Bregninge tæt på Gæsrodsgården. (Tjek afgangstiderne hos Vestsjællands Trafikselskab 5787 2727, eller på www.rejseplanen.dk da busserne kører ret forskelligt).

Billigste rute er med tog til Jyderup St. og bus derfra. Rejseplanen kender ikke rigtigt Bregninge, men hvis der søges på lokaliteten "Bregninge-Bjergsted Skole", så findes stoppet før Græsrodsgården på linje 742 (ca. 1 km fra Græsrodsgården, hvilket betyder at de der tager linje 12 bare skal ignorere de 15 min gåtur der beskrives, og de der tager linje 742 kører et stop længere end beskrevet).

Adressen er:
Bregningevej 4
4593 Eskebjerg

Se kort her