TheCamp:About

From TheCamp
Jump to navigationJump to search

TheCamp arrangeres af en gruppe frivillige.

TheCamp.dk er en sommerlejr der foregår i en nedlagt landsbyskole i Bregninge, der ligger imellem Holdbæk og Kalundborg på Sjælland. Stedet hedder Græsrodsgården.

Thecamp er formelt / juridisk et arrangement under Ølejrbevægelsen, og arrangeres under vedtægerne i ølejrbevægelsen, der fastsætter deltagerpriser, overordnede rammer for lejren, forsikringer, billetsalg mv.

Da rammerne i ølejrbevægelsen ikke gør det muligt at have internet og infrastruktur til en IT lejr, modtager lejren støtte fra primært DKUUG, men også en række firmaer og private har bidraget med udstyr, talere mv.

Thecamp.dk støttes økonomisk af DKUUG Dansk UNIX-System bruger gruppe, der er en forening der arbejder med udbredelsen af kendskabet til UNIX operativsystemet, åbne standarder og fri software.

I de seneste år har vi først lånt en maskine til forew router/firewall, og i 2006 har vi fået sponseret en helt ny maskine til dette af Catpipe Aps. Catpipe er et It firma der arbejder med åbne systemer baseret på frit software.

kontakt til arrangørene af thecamp.dk kan ske ved at skrive til gruppens emailliste info@thecamp.dk, eller telefonsik til Kristen Nielsen, tlf +45 36430401

--KrN 16:22, 2 July 2006 (CEST)