Difference between revisions of "Template:Lead article"

From TheCamp
Jump to navigationJump to search
Line 19: Line 19:
 
Du kan sende email til os på adressen mailto:info@thecamp.dk
 
Du kan sende email til os på adressen mailto:info@thecamp.dk
  
Billetter købes på [http://www.billetnet.dk/html/connect.htmI?l=DK&EVNT=OEL1907S&STAGE=1&C= Billetnet]. Salget er startet.
+
Billetter købes på [http://www.billetnet.dk/html/connect.htmI?l=DK&EVNT=OEL1907S&STAGE=1 Billetnet]. Salget til TheCamp 2008 er startet.
  
 
</td>
 
</td>

Revision as of 22:07, 6 March 2008

I 2008 præsenterer vi for 7. gang en do-IT-yourself-sommerlejr for computernørder. Vi har rammerne - landlig idyl med internetforbindelse, strøm nok og en hel uge til at lave præcist hvad vi har lyst til. Lejren foregår i uge 30, og varer fra lørdag den 19. juli til lørdag den 26. juli 2008.

Programmet for 2008 forventes færdiggjort i løbet af foråret 2008 - men efterhånden som vi har aftaler med talere, vil de blive præsenteret på websiden.

Der afholdes foredrag inden for emner som Opensource operativsystemerne FreeBSD/Linux, netværk og internet. Niveaumæssigt er emnerne fra begynderniveau til øvede.

Hvis du selv brænder for et emne, er du meget velkommen til at forslå det, eller selv afholde et foredrag i løbet af ugen.

Hvis du fortæller os om emnet i forvejen annoncerer vi dit emne på vores webside, så andre deltagere i forvejen ved at der også vil blive mulighed for at arbejde med dit emne i løbet af ugen. Oplæg på Engelsk er også velkomne.

Hvis du har spørgsmål som du ikke får svar på her, så kontakt en af arrangørerne.

Kristen Nielsen: tlf 36 430401 / 40 466221 (bedst 22-01)

Du kan sende email til os på adressen mailto:info@thecamp.dk

Billetter købes på Billetnet. Salget til TheCamp 2008 er startet.

  

Yderligere oplysninger

Lejren er arrangeret i regi af Ø-lejr bevægelsen
Lejren er sponsoreret af Dansk UNIX-System bruger Gruppe (DKUUG).

Stor tak til catpipe Systems ApS for sponsering af ny router.